Aantal personen: 4
20 minuten.
250 gram farfalle
1 potje (360 ml) Exotimex of Faja Lobi Chicken Masala (roerbaksaus)
olie
500 gram kipfilet
1 kleine ui
1 kopje water
1 rijpe mango
1 rode paprika
100 gram doperwten (diepvries)
50 gram pijnboompitten
2 eieren
Masalasaus:
1 eetlepel olie verhitten en de eieren daarin roerbakken, daarna eieren
afscheppen. Vervolgens 5 eetlepels olie verhitten, kipfilet en de ui
(gesnipperd) toevoegen en enkele minuten roerbakken.
Chicken Masala (roerbaksaus), het water, de mango (in blokjes gesneden),
paprika, doperwten en de eieren toevoegen, goed omscheppen en vervolgens
5-10 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig
vuur laten sudderen. De laatste 5 minuten de pijnboompitten toevoegen.
Farfalle bereiden volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Serveertip: Schenk de masalasaus over de farfalle; garneer met dille.
Variatietip: Vervang de mango met een zoete appel.Gebruik geschaafde amandelen in plaats van de pijnboompitten. Varieer de kipfilet met kipgehakt.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |